Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Aktuális

Autóbérlés a cég sikerei érdekében

Egy belvárosi cég esetében nem mindenki lakik a környéken, egyre többen járnak be dolgozni külkerületekből, vagy akár az agglomerációból. A nagy távolság és a tömegközlekedés kiszámíthatatlansága sokszor kedvezőtlen tud lenni, könnyedén késhetnek a munkavállalók, mely számos munkakör esetében nem megengedhető.

Autóbérlés az ünnepekre

Az autóbérlés sok esetben életmentő tud lenni, így például nagyon hasznos, ha hosszú utat kell megtenni, mondjuk üzleti ügyek miatt, de kényelmes választás a reptérre menet vagy kirándulás alkalmával is.

Bérelt vagy saját?

Sokan tartózkodnak az autóbérlés lehetőségétől, mivel úgy hiszik, hogy indokolatlanul drága. Ez szerencsére nem így van, és egy kis számolással világosság válik, hogy mennyire nem az.

Béreljen autót lánybúcsúhoz!

Tévhit, hogy csak a férfiak rajonganak a sportos, vagány járgányokért. Sok nő álma, hogy vezethessen egy igazán sportos autót. A lánybúcsú egy remek lehetőség arra, hogy kipróbálhassa barátnőivel együtt felső kategóriás járgányainkat, amivel a szabadság érzése mellett elutazhatnak a lánybúcsú kijelölt helyszíneire, összekötve a kellemest a hasznossal. Nálunk olcsó autóbérlés várja az érdeklődőket, így egy hosszabb út sem okozhat gondot a lánybúcsú napján.

Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések