Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Aktuális

Bérelt autóval a reptérre

Sok csomaggal kijutni a reptérre mindig kihívást jelent. Ha a tömegközlekedést választjuk, problémás lehet a cipekedés, ráadásul órákkal korábban el kell indulnunk, hogy elérjük a gépet. Ha taxival megyünk, azt pedig valószínűleg a pénztárcánk bánja. Az autóbérlés erre is tökéletes megoldást kínál!

Béreljen autót tőlünk, és az egyetlen dolog, amire figyelnie kell, az a forgalom lesz. Akármekkora csomaggal is utazik, biztos, hogy találunk megfelelő méretű autót, amiben Ön is és a bőröndök is kényelmesen elférnek.

Nagyobb családi, baráti vagy céges csoportoknak kisbuszt is tudunk biztosítani, így spórolhatnak az útiköltségen, amellett, hogy gyorsan, kényelmesen és biztonságosan eljutnak a repülőtérre. Ha pedig már az indulásnál tudják, hogy az utazásból visszatérve is szükségük lesz az autóra, otthagyhatják a reptér parkolójában.

Válassza a mi autókölcsönzőnket, és felejtse el a bonyolult szervezést! Mi garantáljuk, hogy zökkenőmentesen eljut a reptérre, onnantól pedig csak egy dolga marad, mégpedig élvezni a kiruccanást!


Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések