Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Aktuális

Kisbusz bérlés a céges csapatépítőre!

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a céges csapatépítő programok. Ezek sokszor nem a cég telephelyén, hanem egy külső helyszínen kerülnek megrendezésre. Ilyenkor praktikus a közlekedéshez az autóbérlés, vagy nagyobb létszám esetén a kisbusz bérlés.

Bérelhető autóinkat minimális díjért a cég budapesti telephelyére szállítjuk, ahonnan így már együtt mehet az egész csapat a program helyszínére. Nem kell alkalmazkodni a tömegközlekedéshez, lehet akár egy távolabbi helyszínre is szervezni a programokat. Kisbusz bérlése esetén azzal sem kell foglalkozni, hogy melyik kollégának hány személyes autója van, kit tud még esetleg magával vinni, úgy, hogy mindenki időben és kényelmesen oda érkezzen. A csapat már útközben kaphat ráhangoló feladatot, vagy megbeszélhető az aznapi programterv, versenyek esetén kialakíthatóak a csapatok.

Ha céges csapatépítő programot szervez, béreljen autót, vagy kisbuszt tőlünk a maximális kényelemért! A részletekért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések