Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Aktuális

Céges autóra van szüksége?

Minden vállalkozás számára szükség lehet céges autókra, melyeknek köszönhetően a munkavállalók gyorsabban és hatékonyabban intézhetik az ügyeket, precízen betarthatják az időpontokat különleges esetekben. Sok cég számára viszont túl nagy, vagy egyszerűen felesleges kiadást jelent egy saját autó vásárlása. Ennek egyszerű oka az lehet, hogy az adott cég tulajdonosa vagy dolgozói nem használják ki annyira az autót, hogy megérje egy sajátot vásárolni és fenntartani.

Ilyenkor a legegyszerűbb döntés, ha tartós vagy alkalmi autóbérlést veszünk igénybe, mivel így könnyen hozzájuthatunk a szükséges modellhez, és csak akkor fizetünk utána, amikor használjuk is. Sokkal gazdaságosabb és ésszerűbb megoldást jelent egy bérelt autó, ha csak alkalmanként van szükségünk gépjárműre a céges ügyek intézéséhez.

Válasszon minket, ha szeretne cége munkavállalói számára autót bérelni! Autókölcsönzőnk járműparkjában minden modellt megtalál, amire csak szüksége lehet a teendők intézéséhez vagy akár mindennapi használatra. Egy bérelt autóval költséghatékonyan küzdheti le a logisztikai és utazással kapcsolatos nehézségeket cége életében!


Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések