Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Aktuális

Ezért nem látod a motorost az úton

Ki ne tapasztalta volna már, hogy állunk a kereszteződésben, és bármennyire is körültekintőek vagyunk, a semmiből ott terem a motoros, és bizony majdnem baleset lesz a vége. Ilyenkor jön az enyhe szívritmus zavar, a sűrű anyázás, az egymásra mutogatás, és nem értjük, hogy lehet az, hogy figyeltünk, mégsem vettük észre. Cikkünkben ennek járunk utána. Miért nem látjuk őket? 

Eső után köpönyeg, avagy ha átvert az eladó, ne add fel. Segítünk!

Autó helyett talicska I. rész

Ha jó mélyen magunkba nézünk egy használt autó megvásárlásakor, attól jobban félünk, hogy veszünk egy vödör vasat, ami a sarokig nem gurul el, az adás-vétel után, mint attól, hogy esetleg lopott a kilómétereink leendő szerelme. Nem véletlen. A vödör vas megvásárlása sokkal gyakoribb, mint az, hogy esetleg működik, de másé a verda. De mit tehetünk, amikor jó pénzért vettük, ki is próbáltuk, és szép is, jó is, de miután büszke tulajként feszítünk a volán mögött, ráébredünk, ez úgy ahogy van, használhatatlan. Mert cserélni kell a fékbetétet, a levegőszűrőt, esetleg a vezélés egy az egyben kuka, ne adj Isten felül fényes, alul rohad és még sorolhatnám a leggyakoribb eseteket, amik előfordulnak, az Istennek sem akar elindulni, pedig most vettemet, már bele sem sorolom. Egyrészt van megoldás, másrészt lássuk be, mi vagyunk a balekok. Higgyétek el, házhoz megyünk a pofonért. 

Vásárolj gumit profi módon

Sokan vannak, akik még mindig nem cserélték le a nyári gumit télire. Várnak a havazásra, a hosszú fagyokra. Mert sokba van, mert bizonytalanok, mert hogyan, és miként vásároljanak autógumit, mire figyeljenek, és mi az, ami lényegtelen. Egyetlen szám, amiben minden benne van, amire szükségünk lehet.

Milyen esetekben lehet jó döntés az autóbérlés?

Egy autó számos dologban könnyebbséget jelent a mindennapokban, gondolva itt a menetrendektől független közlekedésre, a könnyű csomagszállításra, és alapvetően a szabadságra, tehát hogy ránk van bízva mikor és hova szeretnénk menni. Persze egy autó folyamatos fenntartása költséges, így érdemes elgondolkodnunk az autóbérlés lehetőségén, de mikor is lehet érdemes igénybe vennünk ezt a szolgáltatást?

Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések