Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Aktuális

Vásárolj gumit profi módon

Sokan vannak, akik még mindig nem cserélték le a nyári gumit télire. Várnak a havazásra, a hosszú fagyokra. Mert sokba van, mert bizonytalanok, mert hogyan, és miként vásároljanak autógumit, mire figyeljenek, és mi az, ami lényegtelen. Egyetlen szám, amiben minden benne van, amire szükségünk lehet.

Milyen esetekben lehet jó döntés az autóbérlés?

Egy autó számos dologban könnyebbséget jelent a mindennapokban, gondolva itt a menetrendektől független közlekedésre, a könnyű csomagszállításra, és alapvetően a szabadságra, tehát hogy ránk van bízva mikor és hova szeretnénk menni. Persze egy autó folyamatos fenntartása költséges, így érdemes elgondolkodnunk az autóbérlés lehetőségén, de mikor is lehet érdemes igénybe vennünk ezt a szolgáltatást?

Autóbérlés a cég sikerei érdekében

Egy belvárosi cég esetében nem mindenki lakik a környéken, egyre többen járnak be dolgozni külkerületekből, vagy akár az agglomerációból. A nagy távolság és a tömegközlekedés kiszámíthatatlansága sokszor kedvezőtlen tud lenni, könnyedén késhetnek a munkavállalók, mely számos munkakör esetében nem megengedhető.

Autóbérlés az ünnepekre

Az autóbérlés sok esetben életmentő tud lenni, így például nagyon hasznos, ha hosszú utat kell megtenni, mondjuk üzleti ügyek miatt, de kényelmes választás a reptérre menet vagy kirándulás alkalmával is.

Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések