Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Autóbérlés feltételei

Miért vegye igénybe az autóbérlést?

Sürgősen szüksége lenne egy bérautóra, ráadásul kauciómentesen, kedvező feltételekkel?


Van egy jó hírünk! Nálunk az autóbérlés mellett lehetőség nyílik különféle tartozékok bérlésére is, így teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk a szolgáltatást.


Az autóbérlésnek a nyugati országokban nagy hagyománya van és már hazánkban is egyre szélesebb körben elterjedt ez a megoldás. Különböző kategóriájú autók közül van lehetőség válogatni, méret, teljesítmény, komfort tekintetében.


Érdemes átgondolni, milyenre van szükségünk, ez sok mindentől függhet. Ha nem egyedül utazunk, akkor az utasok száma már adott és vegyük figyelembe csomagjaink méretét és mennyiségét is. Nyaraláshoz ajánlott a kombi típusú autó, városnézésre megteszi egy alacsonyabb árkategóriájú is. Ha üzleti út alkalmával van szüksége bérautóra, akkor természetesen más tényezők alapján kell döntenie.


Az autóbérlés nálunk nem csak praktikus, de költséghatékony megoldás is. Tekintse meg bérelhető autóinkat és döntsön okosan!

Autóbérlés menete

Ha kiválasztotta a bérelni kívánt gépjárművet, és megtörtént a kapcsolatfelvétel, az autó átvehető budapesti telephelyünkön INGYENESEN nyitvatartási időben, vagy kiszállítjuk a kért helyszínre térítés ellenében NON-STOP! Online foglalás esetén előfordulhat, hogy a kiválasztott gépjármű nem áll rendelkezésre, ebben az esetben más tipust ajánlunk, amennyiben rendelkezünk szabad autóval.

Minden bérautónkban indításgátló és GPS nyomkövető berendezéssel van felszerelve.

A  bérautóinkon van érvényes gépjármű kötelező felelősségbiztosítás, a legtöbb bérautón van  20% 200 000 Ft-os önrésszel casco biztosítás, mely mindenre kiterjed (lopás, törés, elemi kár, totálkár). Az autó bizonyos részein keletkező sérülésekre azonban nem terjed ki a casco biztosítás. Ilyen például az alvázon keletkezett sérülés, az utastérben bekövetkezett kár, gumi vagy alufelni sérülés. A bérlő az autóért teljes felelősséggel tartozik, és kár esetén a kár összegének minimum 20%-val, vagy 200 000 Ft-os önrésszel felel a bérautóban bekövetkezett sérülésekért.

A Bérléshez szükséges okmányok

Magánszemély esetén szükség van érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre, érvényes lakcímkártyára, és érvényes jogosítványra. A bérlőnek minimum 1 éves "B" kategóriás jogosítvánnyal és minimum ugyanennyi gépjármű vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie. A minimum betöltött életkor-korhatár nincs a bérlésre vonatkozóan. Minden új és régi bérlőnk egyedi bérlés minősitésen esik át, a bérlés megtagadására akár a visszaigazolás után is jogot tartunk. Fenntartjuk a jogot a bérlés megtagadása esetén az indoklás megtagadására.

Céges bérlés esetén szükség van a bérlő cég friss cégkivonatára, aláírási címpéldányra, bélyegzőre, és személyesen magára az aláíróra, aki személyét az okmányok bemutatásával igazolni tudja. A céges bérlés történhet elhozott eredeti meghatalmazással is. Minden új és régi céges ügyfelünk egyedi bérlés minősitésen esik át, a bérlés megtagadására akár a visszaigazolás után is jogot tartunk. Fenntartjuk a jogot a bérlés megtagadása esetén az indoklás megtagadására.

Cégünk semmilyen módon nem felelős azokért a károkért, melyek az ügyfelet a bérlés megtagadása esetén eredően érik, valamint a bérgépjármű kiszállítása és visszaszállítása időbeni késlekedés miatt, bérgépjármű időbeni késedelmes átadása és visszavétele miatt, mint anyagi kár és egyéb, ezekről Ügyfelünk kifejezetten lemond.

Az autóbérlet díja / fizetés / Kaució

A bérleti összeg fizetésére több lehetőség van. Alapesetben a  bérlés kezdetekor fizetendő készpénzben, az autó átvételekor. Átutalással történő fizetés esetén, az átutalásnak a bérautó átvételéig be kell érkeznie.

Miután rendezte a bérleti díjat nem kell mást tennie csak fogni a kulcsot, az autót és már vezethet is. A bérleti díjakban nincsenek plusz felmerülő rejtett költségek. Minden bérlőnk egy saját rendszerű minősítésen esik át. Változtatás jogát fenntartjuk.

A bérleti dij 24 órára szól, az átvétel órájától a következő nap ugyanazon óráig tart. Minimum bérlési idő 24 óra. 24 órás bérlésen túl amennyiben a leadási időpont (óra-perc) eltér az autó átvételi időpontjától (óra-perc), tört nappal számolunk. + 2-4 óra esetén negyed nap, + 4-12 óra esetén fél nap, +12 óra felett egész nappal kalkulálódik a bérleti dij. Ez a kalkulációs modell véleményünk szerint ügyfélorientáltabb mint a minden megkezdett nap alapú kalkuláció, igy Ön ténylegesen annyi bérleti dijat fizet , amennyit használja az autót. A bérautók ki és visszaszállitását Budapest területén belül non-stop végezzük bármely cime, dija 2.500Ft/alkalom. Pest megyében a ki és visszaszállitás dija 5.000Ft-tól, valamint országosan a dij távolságfüggően alakul. A berauto.hu-nál nem elvárás a bérautó tisztán leadása, nyugodtan le lehet adni tisztitás nélkül is a bérautót. Minimális kaució jellegű tisztitási dijat számitunk fel az autó átadásakor. Ezt a dijat a bérlet végén visszatéritjük abban az esetben, ha a bérautót tisztán kapjuk vissza.

A bérleti díjak az alábbi tételeket tartalmazzák:

 • kötelező biztosítást
 • casco biztosítást (teljes körű 20% 200 000 Ft-os önrésszel)
 • autó szerviz költségeit
 • kaució és letét dijakat
 • cégautóadót
 • téli-nyári gumik és azok cseréje
 • napi 300km futásteljesitményt, felette mindössze 10Ft/km
 • alap assistance szolgáltatást

Az autók az alábbi állapotban kerülnek átadásra

 • műszakilag megbízható közlekedésre alkalmas állapot,
 • 1 db gyári kulccsal és érvényes forgalmi engedéllyel,
 • kresz tartozékokkal,
 • évszaknak megfelelő gumiabronccsal,
 • tiszta állapotban

Lemondási és távolmaradási feltételek

Cégünk internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot is), és egyetért az azokban foglaltakkal. Ezek az oldalak, az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül online foglalási szolgáltatás (a „szolgáltatás”) az Auto Noleggio Kft (adószám:24316127-2-10, cégjegyzékszám:10-09-033914 („berauto.hu”, „minket”, „mi” vagy „miénk”) tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak.

Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések