Blogger
Youtube
Twitter
Tweets by berauto
Google+
Pinterest

Autóbérlés feltételei

Autóbérlés menete

Ha kiválasztotta a bérelni kívánt gépjárművet, és megtörtént a kapcsolatfelvétel, az autó átvehető budapesti telephelyünkön INGYENESEN nyitvatartási időben, vagy kiszállítjuk a kért helyszínre hétköznap 8-18 óra között! Liszt Ferenc repülőtérre az autóink kiszállitását non-stop végezzük a hét minden napján. Telefonos egyeztetés nélküli online foglalás esetén előfordulhat, hogy a kiválasztott gépjármű nem áll rendelkezésre, ebben az esetben más tipust ajánlunk, amennyiben rendelkezünk szabad autóval. Amennyiben az online foglalás során megjelölt időben nem áll rendelkezésre bérgépjármű, az időpontok módositásával teszünk ajánlatot a bérlési lehetőségekre. Az online leadott foglalások feldolgozása huszonnégy órán belül történik, a visszaigazolást irásban emailen tesszük meg. A sikeres visszaigazolásról vouchert küldünk, ezt követően tekinthető élőnek a foglalás. A foglalás során kiválasztott autót biztositjuk, kivéve ha a lefoglalt autóval az átadás előtt olyan előre nem látható esemény következik be, ami lehetetlenné teszi az autó átadását (pl.baleset, vagy műszaki hiba). Ilyen esetben a lefoglalt autó kategóriájának megfelelő autót biztositunk. Ebből eredő kárért felelősséget nem vállalunk, a változtatás jogán fenntartjuk. Minden bérautónkban indításgátló és GPS nyomkövető berendezéssel van felszerelve.

A Bérléshez szükséges okmányok

Cégünk csak Magyar állampolgárok részére tud autót biztositani. Magánszemély esetén szükség van érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre, érvényes lakcímkártyára, és érvényes jogosítványra valamint adókártyára. A bérlőnek minimum 1 éves "B" kategóriás jogosítvánnyal és minimum ugyanennyi gépjármű vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie. A minimum betöltött életkor-korhatár nincs a bérlésre vonatkozóan. Minden új és régi bérlőnk egyedi bérlés minősitésen esik át, a bérlés megtagadására akár a visszaigazolás után is jogot tartunk. Előfordulhat, hogy a sikeres foglaláshoz egyéb feltételeket is kérünk.

Céges bérlés esetén szükség van a bérlő cég friss cégkivonatára, aláírási címpéldányra, bélyegzőre, és személyesen magára az aláíróra, aki személyét az okmányok bemutatásával igazolni tudja. A céges bérlés történhet elhozott eredeti meghatalmazással is. Minden új és régi céges ügyfelünk egyedi bérlés minősitésen esik át, a bérlés megtagadására akár a visszaigazolás után is jogot tartunk.

Cégünk semmilyen módon nem felelős azokért a károkért, melyek az ügyfelet a bérlés megtagadása esetén eredően érik, valamint a bérgépjármű kiszállítása és visszaszállítása időbeni késlekedés miatt, bérgépjármű időbeni késedelmes átadása és visszavétele miatt, mint anyagi kár és egyéb, ezekről Ügyfelünk kifejezetten lemond.

Az autóbérlet díja / fizetés / Kaució

A bérleti összeg fizetésére több lehetőség van. Alapesetben a  bérlés kezdetekor fizetendő készpénzben, az autó átvételekor. Átutalással történő fizetés esetén, az átutalásnak a bérautó átvételéig be kell érkeznie.

Miután rendezte a bérleti díjat nem kell mást tennie csak fogni a kulcsot, az autót és már vezethet is. A bérleti díjakban nincsenek plusz felmerülő rejtett költségek. Minden bérlőnk egy saját rendszerű minősítésen esik át. Változtatás jogát fenntartjuk.

A bérleti dij 24 órára szól, az átvétel órájától a következő nap ugyanazon óráig tart. Minimum bérlési idő 72 óra. 24 órás bérlésen túl amennyiben a leadási időpont (óra-perc) eltér az autó átvételi időpontjától (óra-perc), tört nappal számolunk. + 2-4 óra esetén negyed nap, + 4-12 óra esetén fél nap, +12 óra felett egész nappal kalkulálódik a bérleti dij. Ez a kalkulációs modell véleményünk szerint ügyfélorientáltabb mint a minden megkezdett nap alapú kalkuláció, igy Ön ténylegesen annyi bérleti dijat fizet , amennyit használja az autót. A bérautók ki és visszaszállitását Budapest területén belül bármely cimre és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, dija 5.000Ft/alkalom hétfőtől péntekig 8h-18h óra között. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéri ki és visszaszállitás dija 10.000Ft/alkalom 22h-8h óra között. Pest megyében a ki és visszaszállitás dija 10.000Ft-tól, valamint országosan a dij távolságfüggően alakul. A berauto.hu-nál nem elvárás a bérautó tisztán leadása, nyugodtan le lehet adni tisztitás nélkül is a bérautót. Minimális  tisztitási dijat számitunk fel az autó átadásakor, a dija 5.000Ft, hét és kilenc személyes autóknál 8.000Ft. Tisztítási dij visszatérítésére nincs lehetőség. Cégünknél a kaució hiánya miatt nincs telitank rendszer. Autóinkat annyi üzemanyaggal kérjük vissza, amennyivel átadjuk. Többlet üzemanyaggal történő leadás esetén visszatéritésre nincs lehetőség. Autóinkat kötelezően érvényes Magyarországi autópálya matricával adjuk át, ennek dija az aktuális hatósági áraktól is függ. A Magyarországi autópálya matrica a teljes bérleti időben érvényes.

A bérleti díjak az alábbi tételeket tartalmazzák:

 • kötelező biztosítást
 • casco biztosítást (teljes körű 20% 200 000 Ft-os önrésszel)
 • autó szerviz költségeit
 • kaució és letét dijakat
 • cégautóadót
 • általános forgalmi adót
 • téli-nyári gumik és azok cseréje
 • napi 300km futásteljesitményt, felette mindössze 25Ft/km
 • alap belföldi assistance szolgáltatást (kivéve kényelmi berendezések -pl.rádió,szivargyújtó,légkondicionáló-  esetleges meghibásodása)
 • assistance plus eu külföldi használatra opcionálisan kérhető

Az autók az alábbi állapotban kerülnek átadásra

 • műszakilag megbízható közlekedésre alkalmas állapot
 • Magyarországi autópálya matricával (kötelező tartozék)
 • 1 db gyári kulccsal és érvényes forgalmi engedéllyel
 • kresz tartozékokkal
 • tiszta állapotban
 • kérésre egyéb dokumentumokkal (EU zöldkártya, kézikönyv stb. )

Lemondási és távolmaradási feltételek

Cégünk internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot is), és egyetért az azokban foglaltakkal. Ezek az oldalak, az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül online foglalási szolgáltatás (a „szolgáltatás”) az Auto Noleggio Kft (adószám:24316127-2-10, cégjegyzékszám:10-09-033914 („berauto.hu”, „minket”, „mi” vagy „miénk”) tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-137323/2018

Berauto.hu - autóbérlés vélemények, visszajelzések